RUCO SCANDINAVIA

Vi är en ren grossist och levererar endast till butiker / återförsäljare runt om i landet. Undrar var du ska köpa våra varor? Kolla återförsäljaröversikten eller kontakta oss på post@ruco.no

Ruco Scandinavia

Vi importerar och distribuerar kläder, utrustning och tillbehör, samt slitage och reservdelar till motorcyklar, snöskoter och motocross. Vi har också ett brett sortiment av välkända märken för alla typer av utomhusbruk. Flera av våra varumärken är marknadsledare inom sina segment. Våra medarbetare har stor erfarenhet inom detta område, och vi gör alltid vårt yttersta för att betjäna återförsäljare över hela landet på bästa möjliga sätt. Vi levererar kända märken till rätt pris och har den kompetens som behövs för dig som kund för att få den behandling du förtjänar.

Ruco Scandinavia Historia

RUCOs rötter går tillbaka till 1991 när ett av landets (nu) stora MC- och snöskotrarhandlare började noga med postorderförsäljningen. Svaret från marknaden var något högre från butikerna än från slutanvändare och distribution till butiker bildades gradvis under flera år.


Denna fördelning ökade, och behovet av att skilja den delen av operationen från resten blev mycket tydlig ungefär 10 år senare. Under 2004 namngavs RUCO under namnet PSE, medan dagens namn RUCO sätts i drift sedan 2010. Sedan dess har RUCO vuxit gradvis större med märken som Scott, Klim och Baffin.

 

RUCO strävar efter att göra ett bra jobb för de varumärken vi representerar och arbetar kontinuerligt för att erbjuda varor till vår marknad till rätt pris och inte minst bra tillgång..

 

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.